M-am născut la Balș în anul 1990, în acel orășel situat între Slatina și Craiova. În 2003 am emigrat în Spania  împreună cu familia.
Sunt absolvent al Facultății de Filologie Hispanică a Universității din Valencia.
În 2015 am revenit în România cu o bursă Erasmus prin care am devenit asistent la Universitatea din București. După ce s-a încheiat bursa erasmus am început predau limba spaniolă la Institutul Cervantes. În același timp am urmat cursurile masteratului de Hispanistică la Universitatea din București și ale masteratului de Limbă Spaniolă pentru Străini (ELE) la Universitatea din Valencia (online).

De când știu am fost atras de muzică, cele mai multe apariții muzicale se întâmplă în camera mea iar vecinii mei reprezintă cel mai fidel și liniștit public.

Îmi pipăi cu frică tălpile este primul meu volum de poeme.

 

 

 

Albert Denn face parte din acea familie rară de poeţi care se nasc cu lecţia gata învăţată, altă excepţie de la regulă. Lucru cu atît mai şocant la un debutant, a cărui poezie se exprimă mai mult tăcînd, la un poet bîntuit de voluptăţi spirituale sub care se ascunde, lăsînd uşa uşor întredeschisă chemării surdinizate a simţurilor. Ascunzătorile, tăcerile autoimpuse întărîtă mult mai adînc zona strigătelor carnale al căror glas înfundat se amplifică sub apăsarea căluşului. Albert Denn pare să se simtă bine în ascunzătoarea tăcerilor lui, fiindcă nu poţi vorbi cu tine însuţi decît fără cuvintele cu care te adresezi altora. La adăpostul controlului cerebral se simte protejat.
Nora Iuga